Pacienta tacuta PDF

Coperta Carte Pacienta tacuta

Cartea Pacienta tacuta face parte din categoria Fictiune > Crime, Thriller, Mistery. Daca iti place acest gen de carte, cu siguranta iti va placea si Pacienta tacuta scrisa de celebrul autor Alex Michaelides.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Descriere Carte Pacienta tacuta

Viata Aliciei Berenson este aparent perfecta. Pictorita renumita casatorita cu un fotograf de moda, ea traieste intr-o casa superba, cu vedere spre parc, intr-una dintre zonele cele mai dorite din Londra. Intr-o seara, sotul ei Gabriel se intoarce acasa tarziu de la o sedinta foto, iar Alicia il impusca de cinci ori in fata si apoi ramane tacuta mai multi ani. Refuzul Aliciei de a vorbi sau de a da orice fel de explicatii transforma o tragedie domestica in ceva mult mai teribil, un…

Download Acrobat Reader si instaleaza-ti programul. Ai nevoie de el pentru a deschide cartea Pacienta tacuta in format PDF, in caz ca nu ai ales varianta tiparita si ai ales-o pe cea PDF. Important: Pe acest site nu vei gasi fisiere piratate. Iti recomandam sa downloadezi cartea Pacienta tacuta PDF de pe site-uri autorizate sau din aplicatiile App Store si Play Store. Spor la citit!