Minciuni pe canapea PDF

Coperta Carte Minciuni pe canapea

Cartea Minciuni pe canapea face parte din categoria Fictiune > Moderni, contemporani. Daca iti place acest gen de carte, cu siguranta iti va placea si Minciuni pe canapea scrisa de celebrul autor Irvin Yalom.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Descriere Carte Minciuni pe canapea

Isi poate pierde un psihiatru mintile? Poate fi el pacalit, sedus, manipulat chiar in timpul sedintelor in care ar trebui sa detina controlul asupra pacientilor? Da, daca o femeie dornica de razbunare hotaraste sa joace rolul de pacienta neajutorata. Plin de revelatii surprinzatoare, intocmai ca duelul unui psihanalist cu mintea omeneasca, romanul lui Yalom ne dezvaluie cat de vulnerabili suntem, fara exceptie, in fata singuratatii si nevoii de iubire.   Increzator in proprii…

Download Acrobat Reader si instaleaza-ti programul. Ai nevoie de el pentru a deschide cartea Minciuni pe canapea in format PDF, in caz ca nu ai ales varianta tiparita si ai ales-o pe cea PDF. Important: Pe acest site nu vei gasi fisiere piratate. Iti recomandam sa downloadezi cartea Minciuni pe canapea PDF de pe site-uri autorizate sau din aplicatiile App Store si Play Store. Spor la citit!