Inteligenta emotionala ed. 4 PDF

Coperta Carte Inteligenta emotionala ed. 4

Cartea Inteligenta emotionala ed. 4 face parte din categoria Self Help > Psihologie si consiliere. Daca iti place acest gen de carte, cu siguranta iti va placea si Inteligenta emotionala ed. 4 scrisa de celebrul autor Daniel Goleman.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Descriere Carte Inteligenta emotionala ed. 4

Cartea lui Daniel Goleman a marcat o revolutie uluitoare in psihologie prin analiza importantei covarsitoare a emotiilor in dezvoltarea personalitatii umane. Studiul sau ne explica cum, atunci cand ne intelegem sentimentele, situatia in care ne aflam devine mai limpede. Descoperim chiar un nou mod de a privi cauzele bolilor care ne macina familia si societatea. Preluand rezultatele cercetarilor contemporane asupra creierului si comportamentului, autorul propune extinderea conceptului d…

Download Acrobat Reader si instaleaza-ti programul. Ai nevoie de el pentru a deschide cartea Inteligenta emotionala ed. 4 in format PDF, in caz ca nu ai ales varianta tiparita si ai ales-o pe cea PDF. Important: Pe acest site nu vei gasi fisiere piratate. Iti recomandam sa downloadezi cartea Inteligenta emotionala ed. 4 PDF de pe site-uri autorizate sau din aplicatiile App Store si Play Store. Spor la citit!