Ema spune noapte buna PDF

Coperta Carte Ema spune noapte buna

Cartea Ema spune noapte buna face parte din categoria Carti pentru copii > Povesti si povestiri. Daca iti place acest gen de carte, cu siguranta iti va placea si Ema spune noapte buna scrisa de celebrul autor Ioana Chicet-Macoveiciuc.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Descriere Carte Ema spune noapte buna

“Ema spune noapte buna” este o poveste duioasa de noapte buna, cu ritm, pace, joc si iubire, ideala pentru copiii micuti care se desprind greu de fiecare zi care se incheie. Personajul principal, Ema, o fetita draguta care iubeste pisicile si cateii, are o problema: nu ii place sa mearga la culcare. Pe parcursul zilei isi ajuta parintii la treburile casnice. Cand vine seara si trebuie sa mearga in pat sa doarma, Ema profita de “metodele” ei care o fac sa adoarma! Haideti sa le descoperim impr…

Download Acrobat Reader si instaleaza-ti programul. Ai nevoie de el pentru a deschide cartea Ema spune noapte buna in format PDF, in caz ca nu ai ales varianta tiparita si ai ales-o pe cea PDF. Important: Pe acest site nu vei gasi fisiere piratate. Iti recomandam sa downloadezi cartea Ema spune noapte buna PDF de pe site-uri autorizate sau din aplicatiile App Store si Play Store. Spor la citit!