Dragostea in vremea holerei PDF

Coperta Carte Dragostea in vremea holerei

Cartea Dragostea in vremea holerei face parte din categoria Fictiune > Moderni, contemporani. Daca iti place acest gen de carte, cu siguranta iti va placea si Dragostea in vremea holerei scrisa de celebrul autor Gabriel Garcia Marquez.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Descriere Carte Dragostea in vremea holerei

„… Traisera destul impreuna ca sa-si dea seama ca dragostea era dragoste oricand si oriunde, dar cu atat mai intensa cu cat se apropia de moarte.“ In tinerete, Florentino Ariza si Fermina Daza traisera o pasionanta poveste de dragoste. Numai ca viata iti rezerva uneori surprize… La inceput, cand Florentino afla ca Fermina se va casatori cu un doctor bogat, simte ca viata lui s-a sfarsit. Desi isi gaseste echilibrul, bucurandu-se de succes in afaceri si nu numai… (cele…

Download Acrobat Reader si instaleaza-ti programul. Ai nevoie de el pentru a deschide cartea Dragostea in vremea holerei in format PDF, in caz ca nu ai ales varianta tiparita si ai ales-o pe cea PDF. Important: Pe acest site nu vei gasi fisiere piratate. Iti recomandam sa downloadezi cartea Dragostea in vremea holerei PDF de pe site-uri autorizate sau din aplicatiile App Store si Play Store. Spor la citit!