De la idee la bani PDF

Coperta Carte De la idee la bani

Cartea De la idee la bani face parte din categoria Self Help > Dezvoltare personala. Daca iti place acest gen de carte, cu siguranta iti va placea si De la idee la bani scrisa de celebrul autor Napoleon Hill.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Descriere Carte De la idee la bani

De la idee la bani este cea mai cunoscuta scriere a lui Napoleon Hill si, totodata, una dintre cele mai vandute carti din toate timpurile. Expunand, in esenta, 13 pasi spre imbogatire, autorul mizeaza, in primul rand, pe cultivarea unei constiinte a banilor, a unei intregi filosofii despre succes si prosperitate. Volumul de fata cuprinde atat celebra lucrare De la idee la bani, cat si un ghid de actiune, care vine in sprijinul cititorilor cu sfaturi privind atingerea si mentinerea succesului….

Download Acrobat Reader si instaleaza-ti programul. Ai nevoie de el pentru a deschide cartea De la idee la bani in format PDF, in caz ca nu ai ales varianta tiparita si ai ales-o pe cea PDF. Important: Pe acest site nu vei gasi fisiere piratate. Iti recomandam sa downloadezi cartea De la idee la bani PDF de pe site-uri autorizate sau din aplicatiile App Store si Play Store. Spor la citit!