Cartea Intelepciunii PDF

Coperta Carte Cartea Intelepciunii

Cartea Cartea Intelepciunii face parte din categoria Self Help > Dezvoltare personala. Daca iti place acest gen de carte, cu siguranta iti va placea si Cartea Intelepciunii scrisa de celebrul autor Sanctitatea Sa Dalai Lama.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Descriere Carte Cartea Intelepciunii

Orice om nazuieste sa aiba parte in viata de iubire, de intelegere si de compasiune. Mai mult, isi doreste sa inteleaga natura umana – cine este el, cine sunt ceilalti? Sfintia Sa Dalai Lama, liderul spiritual al poporului tibetan, ofera fiecaruia dintre noi un sfat de care, cu siguranta, avem nevoie. E undeva scris in aceasta cartulie. Trebuie doar cautat cu atentie. Esentele tari se tin in sticlute mici. Asa si mesajele intelepte. Le gasesti in paginile unei carticele pe care o poti lu…

Download Acrobat Reader si instaleaza-ti programul. Ai nevoie de el pentru a deschide cartea Cartea Intelepciunii in format PDF, in caz ca nu ai ales varianta tiparita si ai ales-o pe cea PDF. Important: Pe acest site nu vei gasi fisiere piratate. Iti recomandam sa downloadezi cartea Cartea Intelepciunii PDF de pe site-uri autorizate sau din aplicatiile App Store si Play Store. Spor la citit!