Aleea cu licurici PDF

Coperta Carte Aleea cu licurici

Cartea Aleea cu licurici face parte din categoria Fictiune > Moderni, contemporani. Daca iti place acest gen de carte, cu siguranta iti va placea si Aleea cu licurici scrisa de celebrul autor Kristin Hannah.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Descriere Carte Aleea cu licurici

In vara agitata a anului 1974, Kate Mularkey pare ca s-a impacat cu faptul ca viata nu are sa-i ofere nimic special. Dar, spre uimirea sa, “cea mai grozava fata din lume” se muta pe strada ei si vrea sa-i fie prietena. Tully Hart pare sa aiba totul: frumusete, inteligenta, ambitie. La prima vedere, cele doua fete sunt cat se poate de diferite: Kate, condamnata sa fie vesnic o fiinta obisnuita, cu o familie iubitoare care o umileste in permanenta; Tully, plina de stralucire si mister, dar cu u…

Download Acrobat Reader si instaleaza-ti programul. Ai nevoie de el pentru a deschide cartea Aleea cu licurici in format PDF, in caz ca nu ai ales varianta tiparita si ai ales-o pe cea PDF. Important: Pe acest site nu vei gasi fisiere piratate. Iti recomandam sa downloadezi cartea Aleea cu licurici PDF de pe site-uri autorizate sau din aplicatiile App Store si Play Store. Spor la citit!